Nieuwsbrieven gemeente Rotterdam

Winter 2018
Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
 Winter 2018

Winter 2018

In deze nieuwsbrief

• Terugblik op de Coolsingel
• Werkzaamheden Churchillplein
• Nieuwe bomen
• Informatiecentrum extra open

Terugblik op de Coolsingel

Terugblik op de Coolsingel

Sinds de start van de vernieuwing van de Coolsingel op 9 april is er veel gebeurd. Het nieuwe profiel van de Coolsingel is nu zichtbaar tussen de Meent en de Blaak. De natuurstenen bestrating is gelegd en het asfalt voor de nieuwe rijbanen ligt er al. De Schiedamsedijk heeft een kleine metamorfose ondergaan en de eerste nieuwe bomen zijn geplant. Ook ondergronds zijn tal van aanpassingen gemaakt. Wij realiseren ons, dat het aanpassingsvermogen van de gebruikers van de Coolsingel soms op de proef wordt gesteld. Daarom is er in de feestmaand december een bouwrust ingesteld. Zodat iedereen kan genieten van de Coolsingel. Maandag 7 januari gaan we weer aan de slag met het Churchillplein.

Het projectteam Coolsingel wenst u prettige feestdagen een goed 2019!

Lees verder
Werkzaamheden Churchillplein

Werkzaamheden Churchillplein

Na een rustige decembermaand, beginnen we op maandag 7 januari meteen met de werkzaamheden aan het Churchillplein. Aan de oostkant, waar het Informatiecentrum staat, worden bestrating en asfalt verwijderd en aangepast aan het nieuwe profiel van de Coolsingel. Het Churchillplein is voor een deel afgesloten voor autoverkeer. Hou rekening met omleidingen.

Lees verder
Nieuwe bomen

Nieuwe bomen

De Coolsingel is 21 Oosterse platanen rijker. De nieuwe bomen zijn geplant langs de trambaan aan de kant van het Stadhuis. Ondergronds worden de nieuwste technieken gebruikt om ze een optimale verzorging te geven.

Lees verder
Informatiecentrum extra open

Informatiecentrum extra open

Het informatiecentrum is een succes. Daarom willen we bezoekers ook in de Kerstvakantie de gelegenheid geven om even langs te komen. Daarnaast zijn we vanaf januari 2019 ook op zaterdagmiddag open. Op feestdagen zijn we gesloten. Kijk voor de openingstijden op de website.

Lees verder
Twitter
Vragen?

Heeft u vragen, suggesties of ideeën die u wilt delen? Stuur een e-mail naar coolsingel@rotterdam.nl. Of kijk op coolsingel.nl.