Nieuwsbrieven gemeente Rotterdam

CLUB CIRCULAIR SAVE THE DATE
Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
 CLUB CIRCULAIR SAVE THE DATE

CLUB CIRCULAIR SAVE THE DATE

SAVE THE DATE

KOM OOK 10 JANUARI 2019 NAAR CLUB CIRCULAIR

Zet jij je in voor een circulair Rotterdam? Dan is Club Circulair hét festival voor jou! Laat je inspireren door visionairs als ondernemer, architect en innovator Thomas Rau. Discussieer en debatteer met andere ondernemers, initiatiefnemers en wetenschappers. Wissel ideeën uit en inspireer anderen met jouw visie.

Kortom, of je nu ambtenaar of ondernemer bent, een klein of groot verschil maakt of een dromer of doener bent: als je bij wilt dragen aan een circulaire toekomst voor Rotterdam, Nederland of misschien wel de hele wereld? Dan luiden we graag het nieuwe jaar met je in op donderdag 10 januari van 16.00 tot 21.30 uur in BlueCity!

De revolutie gaat natuurlijk niet op een lege maag. Daarom is er in het programma een circulair diner opgenomen. Het volledige programma maken we binnenkort bekend. Mis het niet en meld je nu vast aan!

 

MELD JE AAN

Wil jij er 10 januari 2019 ook bij zijn? Klik hier om je aan te melden. Vul de mail aan, daarin kun je ook aangeven of je blijft eten en/of een introducee meeneemt. Hopelijk tot de 10e!

 

-
InstagramFaceBookTwitterLinkedIn