Nieuwsbrieven gemeente Rotterdam

Januari 2019
Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.

  Januari 2019

Januari 2019

In deze nieuwsbrief

• Te koop: vier bijzondere kavels in Rotterdam
• 12 januari bezichtiging Kromme Zandweg
• Blijf het zelfbouwnieuws volgen via Wonen in Rotterdam
Te koop: vier bijzondere kavels in Rotterdam

Te koop: vier bijzondere kavels in Rotterdam

Wil je ook je eigen droomhuis bouwen? Bouwen naar eigen smaak met als resultaat een unieke woning afgestemd op je wensen.

Wij hebben vier bijzondere kavels beschikbaar voor vrije inschrijving. Het gaat om drie kavels in Rotterdam Zuid: Kromme Zandweg, Kruisherenstraat en Charloisse Lagedijk. En één kavel op het voormalig hockeyterrein Leonidas in de wijk de Esch in Kralingen.

Interesse?

Kijk op www.pakjeruimte.nl voor meer informatie over de kavels, inschrijf- en lotingsprocedure. Inschrijven kan tot 31 januari!

12 januari bezichtiging Kromme Zandweg

12 januari bezichtiging Kromme Zandweg

Heb je interesse in de kavel op de Kromme Zandweg en wil je zien hoe het eruit ziet? Omdat de kavel vanaf de openbare weg niet vrij toegankelijk is organiseren we een kijkmiddag. Dat is op 12 januari tussen 13 uur en 15 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kom gewoon langs!

 

Blijf het zelfbouwnieuws volgen via Wonen in Rotterdam

Blijf het zelfbouwnieuws volgen via Wonen in Rotterdam

We stoppen met de nieuwsbrief van Pak je Ruimte. Dit is de laatste nieuwsbrief die je ontvangt. Maar niet getreurd! Wil je nieuws over zelfbouw en het aanbod blijven ontvangen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Wonen in Rotterdam. Wonen in Rotterdam helpt je in je zoektocht naar een nieuw thuis in Rotterdam. Met veel verhalen van bewoners, die je een goed beeld geven van het leven in hun wijk. En met een blik op de ontwikkelingen in de stad, het woningaanbod en (financiële) tips.

 

 

Blijf op de hoogte

Volg alles over wonen in Rotterdam via www.woneninrotterdam.nl