Nieuwsbrieven gemeente Rotterdam

Juli 2018
Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.

  Juli 2018

In deze nieuwsbrief

• Nieuw jasje
• Maastunnel volledig dicht van 16 t/m 23 juli
• Ga toch fietsen!
• VIDEO: geel asfalt
• Win je eigen Maastunnelhoodie!
Nieuw jasje

Nieuw jasje

Niet alleen de tunnel, maar ook onze nieuwsbrief heeft een opknapbeurt gekregen. Vanwege de nieuwe privacywetgeving werken we met een ander systeem én wijzen we je er graag op dat we je gegevens goed beschermen.

Mocht je deze nieuwsbrief toch liever niet ontvangen, dan kun je je onderaan deze mail afmelden of de instellingen wijzigen. Ondere iedere nieuwsbrief zit deze optie. 

Maastunnel volledig dicht van 16 t/m 23 juli

Maastunnel volledig dicht van 16 t/m 23 juli

De renovatie van de Maastunnel nadert een belangrijke mijlpaal: de zogeheten ‘buiswissel’. Eind juli wordt de vernieuwde westbuis geopend, waarna de oostbuis een jaar dicht gaat. Tijdens de ombouwweek van maandag 16 juli tot en met maandag 23 juli zijn beide buizen tegelijk dicht voor het autoverkeer.

Lees verder
Ga toch fietsen!

Ga toch fietsen!

Alleen op maandag 23 juli 2018 kan het: fietsen door de Maastunnel. Klok de snelste tijd op het meest unieke traject van Rotterdam! (Of: laat je fiets thuis en wandel door de eerste gerenoveerde tunnelbuis.)

Lees verder
VIDEO: geel asfalt

VIDEO: geel asfalt

Toen de Maastunnel in 1942 klaar was, reed het verkeer over gele klinkers. Nu de tunnel wordt gerenoveerd halen we die historie weer terug, maar dan met een vertaalslag naar 2018: geel asfalt dus!

Lees verder

Win je eigen Maastunnelhoodie!

Win je eigen Maastunnelhoodie!

Wil jij ook kans maken op 1 van onze 20 unieke hoodies? Dat kan door mee te doen aan onze fotowedstrijd. Het thema is 'halverwege', omdat we op de helft zijn!

Lees verder
Volg ons op social media
InstagramFaceBookTwitter Heeft u nog vragen of opmerkingen?
Neem dan contact op met onze collega's