Cursussen voor kinderen en jongeren tijdens de lockdown

De pedagogen van Avant sanare ondersteunen kinderen en jongeren tijdens de lockdown met verschillende online én offline programma’s.

Deze programma’s zijn gericht op basisschoolkinderen en hun ouders, en middelbare scholieren. Alle programma’s worden gegeven door gekwalificeerde pedagogen met kennis van mentale preventie. Ze zijn gratis voor kinderen, ouders en scholen in Rotterdam. Een greep uit het aanbod:

Pedagogische hulp voor kinderen van
4 – 12 jaar

  • Voor kinderen met boos of opstandig gedrag is er het individuele programma Alles kidzzz. Deze cursus kan offline én online gevolgd worden. Inschrijven kan via de website.
  • Voor kinderen die kampen met angst, stress, somberheid, eenzaamheid, piekeren of negatief denken, is er een individueel online programma. Het programma wordt op maat gemaakt. Ze worden begeleid door één van onze pedagogen. Door het programma worden kinderen sterk en weerbaar en vermindert de kans op ernstige of blijvende psychische klachten. Inschrijven kan via de website.
  • Ook voor kinderen die naar de noodopvang op school gaan, kunnen we een programma op maat maken. Daarin passen we de thema’s, doelstellingen, aanpak, frequentie en het tijdstip van de hulp aan naar de behoefte van de kinderen en de school. Neem voor meer informatie contact op met teamleider Jeugd Nadia Anemaat via n.anemaat@avantsanare.nl.


Pedagogische hulp voor middelbare scholieren
Ook middelbare scholen in Rotterdam kunnen jongeren gedurende de lockdown opgeven voor individuele online hulp. Neem voor meer informatie contact op met onze pedagoog Els Dekker via e.dekker@avantsanare.nl.

Meer informatie
Kijk voor informatie over de cursussen op de website.

 

Input aanleveren kan via e-mail: nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl