Dagen voor en door Rotterdammers 2022

Rotterdam is een diverse stad. Het hele jaar door vieren Rotterdammers verschillende feestdagen en worden belangrijke momenten herdacht. De kalender voor 2022 met dagen die belangrijk zijn voor Rotterdammers staat online.

Of het nu gaat om het vieren van Diwali of het Suikerfeest, de herdenking van de bevrijding, de internationale dag tegen racisme of de wereldwijde coming out dag; het zijn allemaal dagen die betekenis hebben voor stadgenoten. De dagen blijven bestaan maar door coronamaatregelen zal een aantal activiteiten wellicht niet doorgaan.

Belangrijke dagen
Deze kalender biedt een handig overzicht van die belangrijke dagen. Zo weet je voortaan waarom je buurman of buurvrouw de vlag uithangt, waarom je collega kleurpoeder in het haar heeft, en waarom je teamgenoot op baklava trakteert.

Een beperkt aantal gedrukte exemplaren is te vinden bij bibliotheken, Vraagwijzers en Huizen van de Wijk. Bekijk hier de online versie van de kalender.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl