10 oktober: Focusdag voor en door professionals in het sociaal domein

De Focusdag is dé inspiratie- en scholingsdag voor en door Rotterdamse professionals in het sociaal domein. Elkaar ontmoeten, inspireren en kennis delen staan op deze dag centraal. Op maandag 10 oktober vindt de volgende editie plaats in De Doelen. Noteer deze datum alvast in je agenda!

De Focusdag is voor en door professionals in het sociaal domein.  Wij hopen er daarom samen met jou een succes van te maken. Wil je hieraan een bijdrage leveren? Dat kan op drie manieren:

  1. Door het organiseren van een workshop die past bij het thema ‘De ongekende flexibiliteit van de professional’.
  2. Je producten en/of uw organisatie(s) presenteren tijdens de informatiemarkt.
  3. Je medewerkers in de gelegenheid stellen om de agenda vrij te maken om deel te nemen aan de Focusdag.

Aanmelden bijdrage
Stuur een e-mail naar focusdag@rotterdam.nl.  Na aanmelding ontvang je een inschrijfformulier waarin je aangeeft welke bijdrage je levert op 10 oktober. 

Save the Date
Onlangs is de Save the Date voor de Focusdag verzonden. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar focusdag@rotterdam.nl. Vermeld in de e-mail je naam, organisatie en e-mailadres. Je ontvangt dan op een later moment een persoonlijke uitnodiging.

Vragen?
Heb je vragen over de Focusdag? Stelt u ze gerust. Dat kan door een e-mail te sturen naar focusdag@rotterdam.nl.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl