12 januari: Bijeenkomst Dreumestijd

Heeft jouw client een kind van 1 tot 2 jaar? Dreumestijd zijn verschillende bijeenkomsten waarin de ouder leert wat de dreumes nodig heeft en hoe zij de dreumes hierin kunnen helpen.  Ouders ontmoeten ook andere ouders en leren van elkaar.

Soms is het lastig om alle ballen in de lucht te houden. Het huishouden, het opvoeden en dat terwijl de ouder slapeloze nachten heeft van je dreumes (10 tot 20 maanden) die nog steeds niet elke nacht doorslaapt. In de afgelopen jaren hebben we al heel veel moeders geholpen aan meer rust in huis.

Wat leert de ouder?

  • Tijdens de bijeenkomsten van Dreumestijd leer je in 10 weken hoe je beter in kunt gaan op de eigenwijze buien van je dreumes en hoe je beter om kunt gaan met het slaapprobleem bij je dreumes.
  • Wat kun je het beste doen wanneer hij of zij driftig is en wat juist niet? Tijdens de bijeenkomsten leer je wat je dreumes nodig heeft op deze momenten en hoe je jouw dreumes hierin kan helpen.
  • Je leert de handvatten voor opvoedproblemen. Dit alles terwijl jouw dreumes met andere kinderen kan samenspelen.

Datum, tijd en plaats
Datum: 12 januari
Tijd: 09.00-11.00 uur
Locatie: Rooms-Katholieke Basisschool (RKBS) Meester Baars & Peuterspeelzaal ’t Donderkopje, Koninginneweg 228, 3078 GS Rotterdam (IJsselmonde)

Aanmelden en meer informatie
De training is op locatie en gratis voor inwoners van Rotterdam. Ouders zien na het volgen van de bijeenkomsten écht verschil thuis. Aanmelden? Klik dan hier. 

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl