Nieuw: folder Geldzorgen met overzicht van hulp en regelingen in Rotterdam

Om de hulp die er is voor Rotterdammers met geldzorgen  inzichtelijk te maken is een nieuwe, handige folder ontwikkeld met een duidelijk overzicht van regelingen, toeslagen en andere hulp in Rotterdam.

Voor Rotterdammers met een laag inkomen en/of geldzorgen is in Rotterdam veel hulp beschikbaar. Bijvoorbeeld in de vorm van inkomensondersteunende regelingen, of hulp van organisaties in de stad. Om al deze informatie te bundelen, en op die manier Rotterdammers extra goed te kunnen helpen bij het vinden van de juiste hulp, is een folder ontwikkeld die helemaal in het teken staat van hulp bij geldzorgen in Rotterdam.

Inhoud folder
In de folder vind je een handig overzicht van regelingen voor extra geld, en verschillende hulporganisaties in stad. In de folder staat ook uitgebreide contactinformatie over het Jongerenloket, RBZ, en 14 010. Er wordt extra aandacht aan de Vraagwijzers besteed incl. een lijst met alle locaties en openingstijden. De informatie in de folder staat weergegeven per doelgroep (jongeren, ondernemers, gezinnen, etc), zo is informatie gemakkelijk te vinden.

Een handig hulpmiddel
Kom jij in jouw werk Rotterdammers met geldzorgen tegen? Pak deze folder er dan bij en kijk samen welke hulp er beschikbaar is. Daarna mag je de folder natuurlijk meegeven, mocht daar behoefte aan zijn. Zo kunnen ook Rotterdammers die niet digitaal vaardig zijn met deze folder uit de voeten.

Folder aanvragen
Wil je een stapeltje folders ontvangen? Stuur dan een mail naar Sebastiaan Spierings via sp.spierings@rotterdam.nl o.v.v. ‘Aanvraag folder geldzorgen’ en geef de gewenste oplage door, een afleveradres, en laat weten aan wie de folders geadresseerd moeten worden.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl