Opvoedtraining Opvoeden en Zo | 15 mei 2023

Opvoeden en Zo is een GRATIS opvoedtraining voor ouders met kinderen 4-12 jaar. Het programma bestaat uit 6 bijeenkomsten waarin de ouders/opvoeders met elkaar oefenen hoe anders om te gaan met het gedrag van hun kind(eren).

Waarom Opvoeden en Zo?
Sommige onderdelen van het opvoeden, zoals regels en consequenties en omgaan met vervelend gedrag, kunnen overweldigend zijn voor opvoeders. Wat is de juiste aanpak en hoe pas je dat toe in het dagelijkse leven?

Tijdens Opvoeden en Zo krijgen ouders/opvoeders niet alleen advies, maar ook de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan over hun ervaringen.

Inhoud van de training:
Tijdens de 6 weken van de training gaan de ouders, onder begeleiding van een ervaren pedagoog, aan de slag met onderwerpen zoals positieve aandacht geven, het prijzen van je kind en gedrag corrigeren. Kijk hier  voor een uitgebreide beschrijving van de onderwerpen per bijeenkomst.

Datum, tijd en plaats
maandag 15 mei 9:00-11:00 uur
Basisschool De Klimop, Rembrandtstraat 27

Aanmelden en meer informatie
Kijk voor meer informatie en aanmelden op Vvstwinkeltje - Aanmeldformulier

 

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl