Opvoedcursus Dreumestijd | 1 juni 2023

Dreumestijd is een fase in het leven van een opgroeiend kind. Bij Twinkeltje Opvoedondersteuning geven we extra aandacht aan deze periode. Iedere week wordt er een ander onderwerp besproken onder begeleiding van een professionele pedagoog. Ouder en dreumes zijn welkom!

Waarom Dreumestijd?
Dreumestijd bestaat uit 10 bijeenkomsten waarin ouders/opvoeders handvatten krijgt voor het opvoeden van hun dreumes. De cursus is voor ouders met kinderen van 1 tot 2 jaar. In deze cursus hebben we het over vaardigheden die een ouder/opvoeder nodig heeft om hun dreumes tijdens deze ontwikkelingsfase te helpen groeien.

Tijdens de bijeenkomsten kunnen ouders/opvoeders niet alleen vragen stellen aan de pedagoog en in gesprek gaan met elkaar, maar de dreumesen kunnen ook leuk met elkaar spelen.

Inhoud van de training
Gedurende 10 weken krijgen ouders/opvoeders meer te weten over o.a. de motorische, cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkelingen van hun dreumes. Hoe een dreumes leert en wat je als ouder/opvoeder kan doen om de ontwikkeling te stimuleren.

Meer informatie
De training start op 1 juni Kijk hier voor een uitgebreide omschrijving van de onderwerpen per bijeenkomst.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl