Cursussen voor kinderen met gescheiden ouders

Voor kinderen van 4 tot 8 jaar met gescheiden ouders, zijn er de cursussen Stoere schildpadden en Dappere dino's. De cursussen helpen kinderen op een speelse manier bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het omgaan met emoties.

De cursussen Stoere schildpadden en Dappere dino’s zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4-6 en van 6-8 jaar. Aan de hand van spel en verhalen leren ze omgaan met problemen en emoties rond de scheiding. De cursussen worden gegeven door een pedagoog van Avant sanare.

Datum tijd en locatie
Beide cursussen starten in maart en bestaan elk uit 12 korte bijeenkomsten:

  • Start cursus Stoere schildpadden:
    woensdag 3 maart 14.00 – 14.45 uur
  • Start cursus Dappere dino’s:
    woensdag 3 maart 15.00 – 15.45 uur

De cursussen vinden plaats in Huis van de Wijk Het Middelpunt op de Slinge 250. Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus kan het zijn dat de fysieke cursussen niet doorgaan en de cursus alsnog online wordt aangeboden.

Aanmelden en meer informatie
Meer informatie en inschrijven kan via de website van Avant sanare. Klik hier voor meer informatie over de cursus Stoere schildpadden en hier voor de cursus Dappere dino’s.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl