Weetjes voor bewindvoerders

In dit artikel lees je over de aangepaste webpagina voor bewindvoerders en wijzigingen Bijzondere Bijstand doorgeven.

1. De webpagina voor bewindvoerders is aangepast

Als bewindvoerder ben je vast bekend met de webpagina voor bewindvoerders. Omdat er steeds meer informatie kwam te staan, werd de pagina onoverzichtelijk. Om de pagina weer zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, zijn er meerdere aanpassingen doorgevoerd. Het resultaat is een overzichtelijke webpagina waar je alle informatie die voor jou als bewindvoerder relevant is, kunt vinden. Benieuwd geworden? Neem een kijkje!

2. Wijzigingen Bijzondere Bijstand doorgeven

Wil je een wijziging voor de Bijzondere Bijstand doorgeven? Dan moeten er altijd bewijsstukken meegestuurd worden. Om zeker te weten dat je de juiste stukken aanlevert, kun je het beste het wijzigingsformulier gebruiken dat op de website. Op dit formulier staat namelijk precies aangegeven welke bewijsstukken er nodig zijn. Het formulier vind je op de webpagina voor bewindvoerders, onder het plusje ‘wijziging doorgeven’.
Nog te vaak ontvangen wij mededelingen over wijzigingen per mail, waarbij de bewijsstukken ontbreken. Dit zorgt voor vertraging in het proces, veroorzaakt door het heen en weer sturen van verzoeken om aanvullende informatie. Gebruik dus het formulier, hier hebben jij én je klanten baat bij.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl