13 mei: bijeenkomst over prestatiedruk

Het netwerk Gezond010 organiseert op vrijdagmiddag 13 mei een bijeenkomst over prestatiedruk. Je bent van harte welkom als je als ondernemer, zorgprofessional of maatschappelijke organisatie aan mentale gezondheid in Rotterdam werkt! 

Veel partijen dragen bij aan het vergroten van de mentale weerbaarheid van Rotterdammers. Zo zijn er mooie initiatieven ontstaan die als voorbeeld kunnen dienen voor anderen. Het doel van de bijeenkomst van Gezond010 is daarom ook elkaar inspireren, kennis uitwisselen en netwerken.

Programma

  1. Welkom en introductie
  2. De prestatiegeneratie: motivatie en geluk in het selfietijdperk door Jeroen van Baar, onderzoeker in de psychologie en schrijver van het boek ‘Prestatiegeneratie’.
  3. Stress to Impress – Hoe voer je het gesprek over prestatiedruk en mentaal welzijn? Door Sanne Kooiman & Tom Kooiman van Stichting SCHERP.
  4. Vragenronde, netwerken en borrelen

Aanmelden en meer informatie

  • Datum: vrijdag 13 mei 2022
  • Locatie: De Machinist , Willem Buytewechstraat 45 in Rotterdam
  • Tijd: 14.00 – 17.00, inclusief netwerken en borrel
  • Aanmelden kan via deze link

Aangesloten partijen bij de 'satelliet' mentale gezond zijn onder andere Avant Sanare, Indigo, Mano en de Gezonde Leefstijl Company. 

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl