15 juni: ZOOmeravond in Blijdorp voor zorgprofessionals

Op woensdag 15 juni zijn Rotterdamse zorgmedewerkers vanaf 15.00 uur van harte welkom op de ZOOmeravond van Diergaarde Blijdorp. Hiermee wil de gemeente Rotterdam namens zijn inwoners waardering tonen voor het harde werken van zorgmedewerkers, onder andere tijdens de coronaperiode.

Bijna 70 zorgorganisaties die werken in de gebieden van Rotterdam ontvingen eerder in totaal 9000 speciale toegangsbewijzen om te verdelen onder hun personeel. 

Officiële opening ZOOmeravond
Op woensdag 15 juni om 16:00 uur wordt de ZOOmeravond officieel geopend. Dit vindt plaats aan de Oceaniumzijde bij het beeld van Heart Work Heroes. Dit beeld, speciaal voor deze dag geplaatst in Blijdorp, is onderdeel van een openluchtexpositie van beelden in de stad Rotterdam. Hiermee maken zij de waardering voor zorgmedewerkers op een positieve en kleurrijke wijze kenbaar.

Meer informatie
De ZOOmeravond Diergaarde Blijdorp is mogelijk gemaakt door de gemeente Rotterdam in samenwerking met de DeRotterdamseZorg. Vragen of meer informatie? Stuur een e-mail naar Zoomeravondblijdorp@rotterdam.nl

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl