Informatieloket Relatie, Ouders en Scheiding is verhuisd

Locaties

Voortaan kunnen Rotterdammers terecht op twee locaties voor het Informatieloket Relatie, Ouders en Scheiding. De locatie in de centrale bibliotheek Rotterdam sluit.

Dit zijn de nieuwe locaties:

  • Vraagwijzer Kralingen-Crooswijk

Oostzeedijk 276

3063 CA Rotterdam

  • Vraagwijzer Feijenoord

Maashaven O.z. 230

3072 HS Rotterdam

Binnenlopen voor het informatieloket ROS kan op beide locaties op:

  • Woensdag 9.00 – 12.00 uur
Telefonisch contact

Willen mensen liever telefonisch contact?

Dan is het informatieloket ROS op woensdag tussen 9.00 – 12.00 uur te bereiken via telefoonnummer 14 010. 

Wanneer nodig maken de medewerkers van 14 010 een terugbelnotitie en wordt er binnen twee werkdagen teruggebeld.

Let op! Ook het oude telefoonnummer vervalt. Bellen mensen nog naar dit telefoonnummer? Dan verwijst de automatische beantwoording naar de locaties van Vraagwijzer en 14 010. Via 14 010 worden ze dan doorverbonden  met het informatieloket.

Waarom een informatieloket Relatie, Ouders en Scheiding?

In Rotterdam vinden we het belangrijk dat als mensen scheiden, ze er samen goed uit komen. Goed voor henzelf, maar zeker ook voor hun kinderen. Daarom is er het informatieloket Relatie, Ouders en Scheiding (ROS) van de gemeente Rotterdam. Voor allerlei vragen van praktische of juridische aard, over scheidingsbemiddeling of over het ouderschap na scheiding kunnen Rotterdammers er terecht.

In het informatieloket staan deskundige Vraagwijzerconsulenten en sociaal raadslieden mensen te woord. Wanneer nodig kan er contact worden gelegd met pedagogen van het Centrum Jeugd en Gezin (CJG).

Meer informatie

www.rotterdam.nl/scheiden

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl