De Roodkapjes komen naar mantelzorgers toe.

Vanaf februari 2024 komen De Roodkapjes naar mantelzorgers toe

Stichting De Roodkapjes helpt mantelzorgers om een goede balans te vinden tussen zorg voor de ander en zorg voor zichzelf. Maandelijks organiseren ze dichtbij huis 'zelfzorgmomenten' voor mantelzorgers in alle veertien gebieden van de stad Rotterdam.

Elke maand staat in het teken van een thema, bijvoorbeeld: uitleg over me-time journal voor mantelzorgers, zelfzorg, loslaten, grenzen stellen, gedachtekracht, stilstaan bij jezelf, ademen en balans en veerkracht.

In een korte bijeenkomst van twee uur gaan mantelzorgers naar buiten om te ontspannen. Natuurlijk is er tijd om ervaringen met elkaar te delen. Ook van elkaar kun je leren, want mantelzorgers onder elkaar hebben vaak aan een half woord genoeg.

Ben je mantelzorger? Gun jezelf die twee uur per maand en schrijf je in voor deze unieke bijeenkomsten www.deroodkapjes.nl/agenda Deelname is kosteloos na aanmelding.

Wil je flyers ontvangen, mail naar: info@deroodkapjes.nl met het gewenste aantal en postadres.

Meer informatie

Lees meer op de website van De Roodkapjes.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl