Wilskracht Werkt: ‘Met een beetje hulp kan iedereen meedoen!’

Wilskracht Werkt is een stichting die zich inzet voor Rotterdammers met één of meerdere hulpvragen. Ze zijn er voor mensen met (financiële) problemen, maar organiseren bijvoorbeeld ook bingomiddagen, geven fietsles en doen boodschappen voor Rotterdammers die dat zelf niet kunnen.

Iemand met een hulpvraag heeft vaak op meerdere leefgebieden ondersteuning nodig. Wilskracht Werkt kijkt daarom ook altijd naar de vraag achter de vraag. Samen met de Rotterdammer werken ze aan het vergroten van de zelfredzaamheid. Ook inspireren ze mensen om hun talenten te ontwikkelen onder het motto ‘Met een beetje hulp kan iedereen meedoen!’.

Laagdrempelig
Wilskracht werkt staat midden in de samenleving en stemt haar diensten steeds af op de veranderende vraag en behoeftes van inwoners.

Meer informatie
Bel voor meer informatie over Wilskracht Werkt naar 010 – 306 01 07, kijk op de website of bezoek hun buurtkamer Van Tijen aan de A. Kuyperlaan 38 in Rotterdam-Noord.  

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl