Gezondheidscampagne Fit op jouw manier

Om fitter te worden, hoef je niet meteen het hele leven om te gooien. Kleine veranderingen in de dagelijkse gewoontes maken al verschil. De gezondheidscampagne Fit op jouw manier biedt kleine, praktische tips voor een gezondere leefstijl.

Minder snel ziek
Fitter worden in kleine stapjes kan al door bijvoorbeeld wat meer groenten toe te voegen in de vertrouwde maaltijden. Of door de dag te beginnen met een wandeling in de buitenlucht. Op www.fitopjouwmanier.nl staan nog meer tips.

Fit op jouw manier
Via een carrousel vind je tips afgestemd op je situatie. Er zijn tips voor iedereen. Over bewegen, gezond eten, ontspanning en slaap.

Ministerie van VWS
Wil je ook met de campagne aan de slag? Download dan de campagnetoolkit. Je mag de middelen in deze toolkit gebruiken voor je eigen communicatiekanalen.

Fit op jouw manier is een campagne van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De website www.fitopjouwmanier.nl is gemaakt om te laten zien dat gezond leven niet moeilijk hoeft te zijn.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl