Tot rust komen in Respijthuis de Wende

Mensen die te maken hebben met impactvolle ervaringen, zoals een burn-out, relatieproblemen of verlies kunnen tot rust komen in Respijthuis de Wende. Het unieke aan dit concept is het hotelmatige karakter. De mensen zijn te gast en geen cliënt. Er wordt geen behandeling geboden.

Het Respijthuis de Wende is een veilige, ondersteunende omgeving. Naast een sfeervolle eigen kamer met douche en toilet, biedt het respijthuis ook maaltijden en gezelligheid.

Maximaal twee weken
Gasten kunnen tot maximaal twee weken logeren in het respijthuis. Ze zijn vrij om hun eigen dag in te delen. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, bijvoorbeeld samen koken met andere gasten. Ook staan er begeleiders, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen klaar met een luisterend oor. 

Aanmelden en meer informatie
Bekijk de flyer voor meer informatie over Respijthuis de Wende. Aanmelden kan via de website. Heb je een vraag? Mail dan naar respijthuis@cvd.nl of bel 010 – 440 10 30.

Het respijthuis is een initiatief van het Centrum Voor Dienstverlening en Antes.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl