Ondersteuningsteam uithuisplaatsingen voor gedupeerden toeslagenaffaire

Ken je getroffen gezinnen van de toeslagenaffaire die te maken hebben met uithuisplaatsing? Wijs hen dan op het Ondersteuningsteam Uithuisplaatsingen Toeslagenaffaire. Dit ondersteuningsteam staat naast de ouders en heeft gespecialiseerde kennis, kunde en tijd om gezinnen te begeleiden naar antwoorden en oplossingen. 

Het Ondersteuningsteam biedt toeslagenouders extra hulp en ondersteuning, naast de hulp die ze al krijgen via de Uitvoeringsinstantie Herstel Toeslagen en via de gemeente.

Meer informatie en aanmelden
Ga voor meer informatie over het ondersteuningsteam naar de website. Een gedupeerde aanmelden kan door een e-mail, o.v.v. de naam en telefoonnummer, te sturen naar contact@hetondersteuningsteam.nl.

Het Ondersteuningsteam Uithuisplaatsingen Toeslagenaffaire is een samenwerking tussen alle partijen uit de jeugdbescherming: de VNG, het Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd, de Raad voor de Kinderbescherming en Jeugdzorg.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl