Vooraankondiging nomineren Rotterdamse Kinderrechten Award

Houd deze zomer je ogen en oren goed open. Zie of ken jij een Rotterdammer die zich vrijwillig extra inzet voor kinderen? Of een organisatie die actief probeert kinderen te helpen? Nomineer ze dan in september voor de Rotterdamse Kinderrechten Award!

Nomineren kan vanaf maandag 12 september via www.rotterdam.nl/kinderrechtenaward. Noteer deze datum alvast in je agenda.

Waarom nomineren?
Met de Kinderrechten Award vraagt de gemeente Rotterdam aandacht voor de rechten van het kind. Hiervoor zetten we graag organisaties én Rotterdammers in het zonnetje die met hun initiatieven bijdragen aan het gezond en veilig opgroeien van Rotterdamse kinderen tussen 0 en 18 jaar.

Wil je als professional meer weten over de rechten van een kind? Kijk dan hier op de website.

Ambtenaar? Tip je omgeving!
Ben je ambtenaar? Dan mag je niet zelf nomineren. Maar je kan wel helpen door je omgeving alvast in te seinen. Dus vertel je buurman, moeder en neefje deze zomer over de Rotterdamse Kinderrechten Award. En vraag ze om alvast na te denken over hartverwarmende initiatieven die bijdragen aan het gezond en veilig opgroeien van kinderen in Rotterdam.

Meer informatie
Benieuwd welke soort initiatieven kans maken? Lees dan de inspirerende interviews met oud-winnaars op de website. Medio september volgt op dezelfde website meer informatie over hoe je kunt nomineren.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl