Cursus Omgaan met Pubers. Hoe dan?

Ouders uit Rotterdam opgelet! Heb je een leuke puber van 10 tot 18 jaar in huis, maar heb je soms ook het idee dat jullie een andere taal spreken? Krijg je moeilijk contact met hem of haar en is de mobiele telefoon niet weg te slaan? Dan is deze gratis online cursus perfect voor jou!

Wat is Omgaan met pubers?

Omgaan met Pubers is een online cursus waar je in 6 bijeenkomsten meer inzicht krijgt in het gedrag van je puber. Hierdoor weet je waarom een puber zich gedraagt zoals hij/zij doet. Daardoor krijg je een gelukkigere puber en een prettigere sfeer in huis.

Op een positieve manier wordt ingegaan op de lastige momenten waar ouders van een puber mee te maken kunnen krijgen. De lichamelijke en geestelijke veranderingen in de puberteit, het puberbrein, praten en onderhandelen met de puber en leren grenzen te stellen worden behandeld. Er is ook veel ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere ouders en vaardigheden te oefenen.

Datum, tijd en plaats

  • Donderdag 3 november 20.00-22.00 uur (Online)
  • Donderdag 3 november 09.15-11.15 uur (online)
  • Vrijdag 4 november 09.00-11.00 uur CJG IJsselmonde
  • Woensdag 9 november Wolfert Dalton (online 20.00-22.00 uur)
  • Woensdag 9 november 09.00-11.00 (IBS school)

Aanmelden en meer informatie

Meld je hier aan of bekijk de video voor meer informatie over de cursus. 

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl