3 november: Maak kennis met Stevige Start Kralingen-Crooswijk

Stevige Start houdt op donderdag 3 november van 12.00 tot 12.40 een Lunchspiratiesessie voor de wijk Kralingen-Crooswijk. Met deze inspirerende online bijeenkomst tijdens de lunch, willen we jou als zorgprofessional meenemen in wat Stevige Start is, wat het programma wil bereiken en in gesprek over samenwerking in de wijk.

Waarom Stevige Start
In Rotterdam worden jaarlijks 8000 kinderen geboren. Niet elke baby maakt meteen een goede start met het vooruitzicht op een zonnige en gezonde toekomst. Helaas maakt het nog altijd uit waar in Rotterdam je wieg staat. Daarom werken professionals en organisaties uit de geboortezorg en het sociale vakgebied samen in de coalitie Stevige Start om elk kind in Rotterdam een stevige start te geven.

Ondersteuning
Stevige Start probeert ouders beter voor te bereiden op de zwangerschap, het ouderschap en de opvoeding. En we proberen hen voor, tijdens en na de zwangerschap goede ondersteuning te geven. De ervaringen en behoeften van ouders staan hierbij centraal. Samen met hen kijken we hoe we de zorg kunnen verbeteren en beter aan te laten sluiten bij wat zij nodig hebben.

Lunchsinspiratiesessie
We willen tijdens deze bijeenkomst vooral met jou als zorgprofessional kijken hoe we met Stevige Start in Kralingen-Crooswijk aan de slag kunnen gaan. De Lunchspiratiesessie is natuurlijk ook een mooi moment om collega-professionals uit het gebied te ontmoeten.

Datum, tijd en plaats

  • 3 november 12.00 uur online

Aanmelden en meer informatie
Ben je erbij? Aanmelden kan via dit formulier.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl