Groepstrainingen Charlois in april van start: Rookvrij! Ook jij?

Er zijn nog een paar plekken vrij voor deelnemers aan de groepstrainingen ‘Rookvrij! Ook jij?’ op maandag 3 en 17 april in Charlois. De training bestaat uit 10 bijeenkomsten. 8 van de 10 mensen is na afloop gestopt! Ken jij mensen met een lager inkomen die in Charlois wonen? Maak ze dan attent op de gratis training. 

De training bestaat uit 10 wekelijkse bijeenkomsten. In de eerste twee keer komt de voorbereiding op het stoppen aan de orde. In de derde bijeenkomst stopt iedereen gezamenlijk. Na afloop van de training van de landelijke stoppen met roken organisatie-SineFuma, is gemiddeld 80% van de deelnemers gestopt met roken.

Aanpak
Tijdens de bijeenkomsten worden allerlei onderwerpen besproken die van belang zijn: Wat doe je bij trek in een sigaret? Hoe ga je om met moeilijke momenten? En hoe om te gaan met het aankomen in gewicht? Er wordt gewerkt met een bewezen effectieve methode, waarbij de groep een belangrijke factor is in het succes. Mocht je liever persoonlijke hulp krijgen, dan kun je ook kiezen voor telefonische coaching.

Meer informatie
Deze groepstrainingen plaats in Oud-Charlois en Carnisse. Wil je meer weten? Kijk op de website  of bel naar 076 88 951 95.

De training is een initiatief van Sinefuma, VGZ en de gemeente Rotterdam. 

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl