We kijken nog even terug: Focusdag 2023

“Het was een inspirerende dag met ingrijpende, waardevolle en vooral nieuwe inzichten”.

“Fijn om met zoveel hulpverleners samen te komen en elkaar op een andere manier te ontmoeten”.

“Geweldige en veelzijdige dag”.

Een enorme opkomst!

Met bijna 1600 bezoekers werd de dag geopend door de burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb. Hij vertelde onder andere hoe belangrijk het is om de menselijke maat toe te passen in je werk.

Zeven tips voor een gelukkiger leven

Merijn Ruis zorgde voor een bruisende presentatie. Hij nam ons mee in zijn verhaal hoe mooi het zou zijn als we leven in een wereld waarin de mensen vriendelijk voor zichzelf en voor de ander zijn. Maak eens een praatje met een vreemde op straat. Vraag gewoon eens hoe diegene zijn of haar dag is. Hij deelt met jullie graag nog zijn 7 tips voor een gelukkiger leven. Je vindt ze in deze link!

Video sfeerimpressie

Wij zijn erg blij dat de Focusdag dit jaar weer is vastgelegd op beeld. Benieuwd naar de sfeer van de dag? Of benieuwd of jij jezelf spot? Bekijk dan snel de video.  

Heb je de evaluatie enquête nog niet ingevuld? We zijn benieuwd wat jij van de dag vond en hopen dat je het alsnog wilt doen. Het kost je ongeveer 5 minuten: klik hier voor de enquête. 

Tot volgend jaar!

Met vriendelijke groet,
Gemeente Rotterdam

Organisatie Focusdag 2023

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl