Save the date: Focusdag 18 november 2024

De datum van de Focusdag is bekend! Noteer daarom 18 november 2024 in je agenda. De Focusdag is dé inspiratie- en scholingsdag voor professionals in het sociaal domein. Elkaar ontmoeten, geïnspireerd raken en kennis opdoen staan centraal. Ook onthullen we hier het thema van dit jaar.

Dit jaar staat de Focusdag in het teken van ‘’Samen naar de toekomst’’.

Ons werkveld is constant in ontwikkeling! Wat zijn de toekomstige uitdagingen en kansen binnen het sociaal domein, en hoe kunnen we die samen aanpakken?

Ook dit jaar kun je deelnemen aan diverse activiteiten, ervaringen uitwisselen, nieuwe contacten leggen en inspiratie opdoen bij collega's en hun werk. Wil jij verzekerd zijn van een uitnodiging? Stuur dan een mail naar Focusdag@rotterdam.nl Na de zomer ontvang je de officiële uitnodiging. Houd dus je mailbox goed in de gaten!

Wil jij nog eens de Focusdagvibes van vorig jaar herbeleven? Of heb je geen idee wat je je moet voorstellen van zo'n dag? Bekijk dan de aftermovie van de jubileumeditie 2023 Sfeerimpressie jubileumeditie Focusdag 2023 (vimeo.com)

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via rotterdamsociaal@rotterdam.nl