Verwendag Boost voor jonge moeders in Feijenoord

Veel jonge moeders en moeders met jonge kinderen hebben geldzorgen, veel stress en weinig vrienden of familie om op terug te vallen. Deze moeders verdienen een ‘boost’. Daarom houdt het jonge moeders netwerk Rotterdam op zaterdag 7 oktober een verwendag in Huis van de Wijk ‘t Klooster.

De verwendag bestaat uit verschillende activiteiten voor moeders in een kwetsbare positie én hun kinderen. Denk aan een massage of gezichtsbehandeling, maar ook tips over een gezonde leefstijl. Aan de dag doen onder andere mee: Mama’s Garden, Centrum voor Jeugd en Gezin, Sana Kids, de Plasklas, Humanitas, Mara Mama’s en Moeders van Rotterdam.

Ontsapnning en verwennerij

Het jonge moeders netwerk, dat bestaat uit verschillende organisaties die werken met kwetsbare gezinnen, wil met het evenement moeders een dag vol ontspanning en verwennerij bieden. Maar daarnaast moeders de mogelijkheid geven nieuwe contacten op te doen en hen informeren over hulp en ondersteuning. Het gaat om moeders die dagelijks te maken hebben met problemen op verschillende leefgebieden, zoals geldzorgen, maar ook problemen op het gebied van huisvesting en gezondheid.

Meer informatie en aanmelden

Ken jij een moeder die een boost verdient, stuur dit bericht dan aan haar door. Zij kan zichzelf aanmelden door een mailtje te sturen met daarin:

  • een korte motivatie waarom zij een boost nodig heeft
  • het aantal kinderen en de leeftijden
  • haar telefoonnummer
  • Het e-mailadres is boost.rotterdam@gmail.com

Wil je een steentje bijdragen aan deze mooie dag? Stuur dan een e-mail naar Sarita Chedoe via boostmo@rotterdam.nl

Adres: Afrikaanderplein 7. Tijd: van 11.00 tot 16.00 uur.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl