Online informatiebijeenkomst: vragen over subsidieregeling Goed voor elkaar, met minder zorgen?

Sinds 4 september kun je als welzijnspartij, sociaal ondernemer of levensbeschouwelijke organisatie een aanvraag doen voor de subsidieregeling Goed voor elkaar, met minder zorgen.  Heb je vragen over deze regeling? Meld je dan aan voor de online informatiebijeenkomst op donderdag 12 oktober a.s..

 

Met de subsidie de gemeente Rotterdam een impuls aan preventieve aanpakken die de eigen kracht en samenredzaamheid van Rotterdammers versterken.  Waardoor een beroep op Wmo maatwerkvoorzieningen wordt voorkomen, uitgesteld of verkort. De subsidieregeling is gericht op ouderen van 65+ en Rotterdammers in een kwetsbare situatie tussen de 18 en 35 jaar.

Online informatiebijeenkomst

Heb je vragen over bijvoorbeeld de aanvraag van de subsidie of het soort interventie dat past bij deze subsidieregeling? Stel ze tijdens de online bijeenkomst op:

Datum: donderdag 12 oktober
Tijd: 11:30 tot 12:30 uur

Deelnemen?

Meld je vóór woensdag 11 oktober aan via het e-mailadres emm.snijders@rotterdam.nl. Hierna ontvang je de uitnodiging met de Teams-link.

Over de subsidieregeling Goed voor elkaar, met minder zorgen

Draagt jouw organisatie bij aan de kracht van Rotterdammers in een kwetsbare situatie? Of aan de samenredzaamheid van ouderen. Dan kun je gebruikmaken van de subsidieregeling Goed voor elkaar, met minder zorgen.

Je kunt de subsidie aanvragen via www.rotterdam.nl/subsidies.

Je vindt de subsidieregeling onder het onderdeel Volksgezondheid. Hier staan ook alle voorwaarden waaraan de subsidieaanvraag moet voldoen.

 

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl