18 januari 2024 - editie 173

18 januari 2024 - editie 173

Informatiebijeenkomst carrièreswitch naar onderwijs of kinderopvang

Heb je vrienden of kennissen die overwegen te gaan werken in het Rotterdamse onderwijs of de kinderopvang? Wijs ze dan op de informatiebijeenkomst op 31 januari in het Timmerhuis. 

Aanstaande moeders en professionals erg tevreden met aanpak Moeders van Rotterdam

Moeders van Rotterdam ondersteunt jaarlijks ruim 200 zwangere vrouwen in kwetsbare omstandigheden. Uit de evaluatie van de aanpak van Moeders van Rotterdam blijkt dat de moeders en professionals hier erg tevreden mee zijn. Maar ook dat deze op sommige onderdelen nog niet effectief genoeg is. De gemeente Rotterdam zet daarom in op doorontwikkeling van de aanpak.

Jongerenhub: Een eigen plek voor eigen inbreng

Er ontstaan steeds meer jongerenhubs In Rotterdam. Plekken in de stad voor jongeren om samen te komen, om aan je talenten te werken en vragen te stellen. Ook in Rozenburg is er binnenkort een jongerenhub. Jongeren nemen zelf de regie om een gezamenlijk ruimte te creëren voor hun wensen. Meer lezen over Jongerenhubs?

Deelnemers gezocht cursus Stoppen met roken in Delfshaven en Feijenoord

In februari starten gratis groepstrainingen Stoppen met roken in Delfshaven en Feijenoord. Er is nog ruimte voor deelnemers! Ken jij vanuit jouw werk op het vlak van gezondheid, welzijn en ondersteuning mensen die willen stoppen met roken? Help ons dan op weg door ze op dit aanbod te wijzen.

Uitnodiging: online voorlichtingsbijeenkomst stimuleringsregelingen

Geef kinderen en jongeren dat extra zetje richting een gezonde leefstijl en meld je aan voor de online voorlichtingsbijeenkomst over alle stimuleringsregelingen van de Gezonde School.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl