6 juli 2023 - editie 163

6 juli 2023 - editie 163

InMovement wint VGZ Samen Voorop Award

De Rotterdamse stichting InMovement won 20 juni de Samen Voorop Awards van Coöperatie VGZ voor de cursus Empowerment & Beweging. Al 2000 Rotterdammers namen deel aan de gezondheidscursus die bijdraagt aan een betere gezondheid. Met de geldprijs van € 10.000 kan InMovement de cursus doorontwikkelen. In september starten weer nieuwe cursussen.  

Cursus ‘Rouw na verlies’ helpt Rotterdammers

De cursus ‘Rouw na verlies’ van Avant sanare helpt Rotterdammers om te gaan met verlies en bijbehorend verdriet. Verlies kan optreden op veel meer gebieden dan alleen het overlijden van een naaste.

Training voor jongeren die minder lekker in hun vel zitten

Ken jij jongeren die niet goed in hun vel zitten? STARr is een groepstraining voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Samen gaan zij in een groepstraining aan de slag met oefeningen om zich lekkerder te voelen. Er zijn diverse startdata.

 

 

Training voor aanstaande brugklassers

Plezier op School is een tweedaagse training in de zomervakantie voor aanstaande brugklassers die hierbij extra ondersteuning kunnen gebruiken. Er zijn nog een aantal plekken vrij!

Weetjes voor bewindvoerders

In dit artikel lees je over: 

  1. Ingansdatum Bijzondere Bijstand Beschermingsbewind
  2. Wijzigingen in de WSNP
 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl