7 oktober 2021 - uitgave 123

7 oktober 2021 - uitgave 123

28 oktober: online symposium KOPP/KOV

Ben je een (aankomende) professional die in de zorg, het onderwijs of het welzijn in Rotterdam werkt? Schrijf je dan in voor het het symposium over kinderen van ouders met psychische problemen en kinderen van ouders met verslavingsproblemen (KOPP/KOV). Het is online, interactie en vindt plaats op donderdag 28 oktober van 13:30 tot 16:30 uur.

Rotterdam dementievriendelijke stad

De gemeente Rotterdam nam met haar partners veel initiatieven om van Rotterdam een dementievriendelijke gemeente en samenleving te maken. Dit volgens Odile Jaspar-Naber, bestuurslid bij de afdeling Rotterdam van de Stichting Alzheimer Nederland. Daarmee verdient de gemeente het certificaat ‘Dementievriendelijke stad’. En dat krijg je niet zo maar. 

Extra ondersteuning voor ouders met een baby

De ouder baby interventie van Indigo Rijnmond heeft als doel om de band tussen ouder(s) en hun baby tot 1 jaar te versterken. Ken jij een ouder die een extra steuntje in de rug kan gebruiken en die de klassieke roze wolk misschien niet zo ervaart? Meld hem/haar dan aan.

 

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl