Start Jongerenpanel Rotterdam

Rotterdammers van 16 t/m 26 jaar kunnen nu via een jongerenpanel hun stem laten horen over verschillende onderwerpen. Zo kan de gemeente hun mening meenemen in de plannen die hen aangaan. Zij kunnen via deze vragenlijst deelnemen aan de eerste peiling. Op deze manier kunnen ze zich ook aanmelden voor het Jongerenpanel Rotterdam. Help je mee door de link te verspreiden onder jongeren?

Dit is de link om te kopiëren: www.startvragenlijst.nl/jongerenpanel 
Panelleden krijgen de kans regelmatig hun standpunten over uiteenlopende thema’s te delen. Deelnemers aan de peiling kunnen prijzen winnen, zoals een iPad en tegoedbonnen van Coolblue.

Eerste peiling
De gemeente Rotterdam wil graag horen wat jongeren belangrijk vinden. Of het nu gaat om relaxen met vrienden, werk, school of wat anders. Via de eerste peiling kunnen ze meedenken over het leven na corona. De jongeren krijgen onder andere de volgende vragen voorgeschoteld: Wat vind je van het Europese coronapaspoort? Wil je dat alles hetzelfde wordt als vóór de coronacrisis? Of zijn er dingen uit de coronatijd die van jou mogen blijven?  

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl