Opvoedondersteuning voor ouders

Dreumestijd (1 – 2 jaar)
Ouders kunnen samen met hun kind naar de locatie in Rotterdam komen. De kinderen kunnen samen spelen en onder begeleiding van een pedagoog worden opvoedvragen beantwoord. Iedere week wordt er een ander thema behandeld, zoals slapen, eten, zindelijkheid en hechting. Kijk voor meer informatie en aanmelden voor de training op Dreumestijd (vvstwinkeltje.nl).

Opvoeden en zo (4 – 12 jaar)
Ken je ouders die zich een politieagent voelen? Ouders die vaak ruzies aan het oplossen zijn? Tijdens Opvoeden en Zo leren ouders hoe het weer gezellig kan worden thuis. De training wordt gratis aangeboden voor inwoners van Rotterdam. Er zijn is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kijk voor meer informatie en aanmelden op Opvoeden en Zo (vvstwinkeltje.nl).

Pubers! En nu? (10 – 18 jaar)
Als ouder wil je graag dat je puber luistert, maar luistert de ouder al naar de puber? Ouders oefenen met goed luisteren. Als je goed luistert kan het zomaar dat de puber meer gaat vertellen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op Omgaan met Pubers (vvstwinkeltje.nl).

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen via twinkeltje@vanveldhuizenstichting.nl. Meer informatie over de start van cursussen in het voorjaar vind je op de website: www.vvstwinkeltje.nl.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl