Het AOW- en Jeugdtegoed kan weer aangevraagd worden!

Het AOW- en Jeugdtegoed is een extraatje voor AOW’ers met een smalle beurs, en voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar waarvan de ouders een laag inkomen hebben. Rotterdammers die in aanmerking komen, kunnen het tegoed nu aanvragen.

Het AOW- en Jeugdtegoed is bedoeld voor Rotterdammers met een laag inkomen. Het is te besteden bij aangesloten winkels in Rotterdam (bijvoorbeeld Hema, Intertoys en Foot Locker) aan allerlei producten. Denk aan sneakers, thuiszorgartikelen, kleding, sportartikelen en schoolspullen.

Hoogte van het tegoed
AOW’ers krijgen €450, kinderen van 4 tot en met 11 jaar €275 en kinderen van 12 tot en met 17 jaar €500. Het tegoed wordt door de gemeente Rotterdam op de Rotterdampas gestort.

Het AOW- of Jeugdtegoed aanvragen
Ken jij iemand die mogelijk in aanmerking komt voor het tegoed? Wijs degene dan op dit extraatje. Controleren of iemand in aanmerking komt of het tegoed direct aanvragen? Ga naar jeugdtegoed.nl of aowtegoed.nl.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl