10 oktober: kom naar de Focusdag!

Doe inspiratie op, wissel ervaringen uit en vergroot je netwerk tijdens dé inspiratie- en scholingsdag voor en door professionals in het sociaal domein.

In het dagelijks werk en in het bijzonder de afgelopen jaren hebben we als professionals in het sociaal domein laten zien wat flexibiliteit betekent. De situatie veranderde voortdurend en met een flinke dosis veerkracht wisten we ons iedere keer aan te passen. Daar bedanken wij iedereen graag voor met interessante workshops, maar ook met leuke activiteiten, zoals een dans- of schilderles en een heerlijke lunch.

Levensverhaal Edino van Dorsten
De dag start met het inspirerende levensverhaal van Edino van Dorsten. Bekend van de documentaire ‘de kinderen van Ruinerwold’. Hij vertelt over zijn turbulente jeugd, motiveert om positief te blijven en het mooiste uit het leven te halen.

Programma
08.30 uur:            Inloop
09.15 uur:            Aanvang programma
10.30 uur:            Pauze en informatiemarkt
11.00 uur:            Start workshopronde 1
12.30 uur:            Lunchbuffet en informatiemarkt
14.00 uur:            Start workshopronde 2
15.30 uur:            Netwerkborrel en informatiemarkt
16.30 uur:            Einde Focusdag

Aanmelden
Op dinsdag 6 september hebben vele professionals in het sociaal domein een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Jij waarschijnlijk ook!

Heb je jezelf nog niet aangemeld, doe dit dan snel. Vol is namelijk vol. Aanmelden kan door in de uitnodiging op de aanmeldlink te klikken. Kies uit een van de vele workshops of geef je op voor een gave activiteit.

Heb je geen uitnodiging ontvangen en wil je er wel graag bij zijn? Stuur dan een e-mail naar focusdag@rotterdam.nl. Is er nog plek, dan ontvang je alsnog een uitnodiging.

Vragen over de Focusdag?
Neem dan contact op met de organisatie van de Focusdag via focusdag@rotterdam.nl

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl