Save the date-Kickoff YEMMA

Cultuursensitief werken

Zorgen voor ouderen in onze diverse samenleving is een continue uitdaging. Gemeente Rotterdam organiseert in samenwerking met theatergezelschap WAT WE DOEN een reeks van bijeenkomsten rondom het thema ‘Cultuursensitief werken’; onderdeel van de actieagenda Ouderen van de gemeente Rotterdam.

We trappen af op 7 december van 13:30 tot 17:30 in Theater Zuidplein.

Yemma

Vanaf binnenkomst word je meegenomen naar herkenbare en vervreemdende kanten uit dagelijkse situaties, met als vertrekpunt de filmische theatervertelling Yemma naar het bekroonde boek van Mohammed Benzakour. Yemma schetst een poëtisch beeld van een zoon van een Marokkaanse moeder. Na het herseninfarct van zijn ‘yemma’ raakt hij verloren in het doolhof van Nederlandse ziekenhuizen, therapeuten en zorginstellingen die niet altijd berekend zijn op patiënten zoals zij. Na het bekijken van de film gaan we actief met elkaar en met Mohammed Benzakour in gesprek.

Ben jij er ook bij?
Meld je hier aan.
Nadere informatie over het volledige programma volgt binnenkort.
We hopen je te zien op 7 december!

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl