Gratis online cursus helpt nieuwe ouders met ouderrol

Laagdrempelig en gratis

De ouderschapscursus van Ouders Inc is opgezet door professionals en experts op het gebied van relaties en opvoeding. Het is geschikt voor aanstaande ouders en ouders met één of meerdere kinderen tussen de 0 en 4 jaar. De cursus helpt ouders om beter met elkaar te communiceren en samen te werken.  Ze wennen sneller aan hun nieuwe ouderrol en genieten meer van het gezinsleven.
De cursus bevat korte video’s van experts met praktische tips en tools, interactieve oefeningen en een handboek. Deelnemers kunnen de cursus op elk gewenst moment anoniem volgen. Het kost normaal 129 euro, maar is gratis voor Rotterdamse ouders. Aanmelden kan via www.oudersinc.nl.

Posters en flyers bestellen

U als professional kunt ouders op deze cursus attenderen door een poster op te hangen of een flyer te overhandigen. U kunt deze materialen tot 1 mei 2024 aanvragen via stevigestart@rotterdam.nl. Flyers zijn per honderdtal te bestellen en posters per stuk. Aanvragen worden 1 keer per maand verzonden.

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus kan via deze website.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl