‘Eindelijk oprechte interesse. Die had ik gemist.’ Lees het in de 010werkt.

010werkt is een tweemaandelijkse nieuwsbrief voor mensen met een uitkering van de gemeente Rotterdam. In dit nummer onder meer een interview met Ramiro. Dakloos en met persoonlijke problemen kwam hij naar Rotterdam. Nu heeft hij een vast adres, loopt hij stage en is hij op weg naar een baan als ervaringsdeskundige.

Ramiro vond antikraak onderdak en kreeg van de gemeente tijd om eerst zijn problemen op te lossen. Nu heeft hij een vast adres, loopt hij stage en is hij op weg naar een baan als ervaringsdeskundige. ‘Werk waar ik me goed bij voel’, zegt hij zelf. 

En verder in deze 010werkt.
Belangrijke tips voor mensen met schulden. Een artikel over hoe de gemeente omgaat met de financiële vergoedingen voor gedupeerden van de toeslagenaffaire. De rubriek Vraag en Antwoord gaat over de Wet Taaleis. Informatie over taallessen en een e-bike-actie om werk vinden makkelijker te maken. En zoals altijd een bijdrage van de Cliëntenraad, vrijwilligers-vacatures en de tip van HalloWerk.

Lees de nieuwe 010werkt

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl