13 april: kennissessie over verwijsindex SiSa/SluiS

Op dinsdagmiddag 13 april is er een kennissessie over verwijsindex SiSa/SluiS.  Met dit systeem kunnen professionals melden dat zij betrokken zijn bij een Rotterdammer en informatie uitwisselen. Wat is de meerwaarde van de index en hoe werkt deze optimaal? Dit komt aan bod tijdens de interactieve online bijeenkomst voor professionals.

De sessie duurt twee uur en de organisatie ligt in handen van Jan Willem Faessen en Jan Pons van de Rotterdam eHealth Agenda.

SluiS
Met de verwijsindex SluiS kunnen professionals sneller met elkaar afstemmen om de betrokken Rotterdammer de best mogelijke begeleiding te bieden. Het vroeg signaleren van de betrokkenheid van professionals kan de inzet van zwaardere zorg voorkomen.

Voor wie?
De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen binnen zorg en welzijn die betrokken is bij de communicatie tussen zorg en welzijnsaanbieders.

Programma
De gemeente geeft haar visie op SluiS en legt uit wat SluiS is, de aanleiding, nut, noodzaak, meerwaarde en hoe het werkt.
De deelnemers gaan in discussie over de (on)mogelijkheden en bepalen hoe SluiS optimaal ingezet kan worden, wie en wat daarvoor nodig is en welke randvoorwaarden ingevuld moeten worden.

Datum en tijd
De bijeenkomst vindt plaats via Zoom op dinsdag 13 april van 15:00 - 17:00 uur.

Aanmelden en meer informatie
Om je aan te melden of meer te weten te komen kun je terecht op de website van de Rotterdam eHealth agenda.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl