Vanaf 10 juni: trainingen mentale veerkracht voor jongvolwassenen

Het is een lastige tijd voor volwassenen van 18 tot 27 jaar. En dit kan ervoor zorgen dat ze stress ervaren, gaan piekeren of slecht slapen. Indigo preventie biedt drie verschillende trainingen aan om te helpen.
Werk jij met jongvolwassenen die wel wat meer mentale veerkracht kunnen gebruiken? Breng onderstaand aanbod dan onder de aandacht.

Beter slapen
We hebben allemaal slaap nodig, maar wat als dat nou niet lukt? Eén derde van de volwassenen in Nederland geeft aan wel eens slaapproblemen te hebben. In de training krijgen jongvolwassenen handvatten geven om beter te kunnen slapen.  De training bestaat uit 6 bijeenkomsten.

Minder stress
Momenteel geeft veel jongeren aan zich leeg of emotioneel uitgeput te voelen aan het einde van de dag.  We willen graag voorkomen dat jongeren in een burn-out terechtkomen. In de training leren ze hoe ze beter met stress om kunnen gaan. De training bestaat uit 4 bijeenkomsten.

Minder piekeren
In deze training leren jongvolwassenen technieken aan om minder te piekeren en op een positieve manier te denken. Het helpt juist om er over te praten om vervolgens uit je hoofd te komen. De training bestaat uit 4 bijeenkomsten.

Datum en tijd

  • De training Beter slapen start op donderdag 10 juni tot en eindigt op donderdag 15 juli van 16:30 uur tot 18:00 uur.
  • De training Minder stress start op woensdag 7 juli en eindigt op donderdag 28 juli van 16:30 uur tot 18:00 uur.
  • De training minder piekeren start op maandag 28 juni en eindigt op maandag 19 juli van 16:30 tot 18:00 uur.

Aanmelden en meer informatie

De training is voor Rotterdammers van 18 tot 27 jaar en studenten in Rotterdam.

Aanmelden kan via telefoonnummer 088 357 17 00 of mail: preventie@indigorijnmond.nl

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl