10 juni: start opvoedcursus ouders van basisschoolkinderen

Werk jij met ouders die vragen of twijfels hebben over hun kinderen en de opvoeding? Wijs ze op onze online cursus Opvoeden & Zo. Tijdens zes bijeenkomsten kunnen ouders van kinderen van 4 tot 12 jaar hun opvoedvragen voorleggen aan deskundigen.

Voor ouderschap bestaat er geen opleiding. Papa of mama worden is een sprong in het diepe en je zwemt als ouder zo goed als je kan. Maar soms zit je met vragen of twijfels.
Gelukkig is opvoeden te leren. Tijdens de zes online bijeenkomsten van Opvoeden & Zo geven deskundigen van Avant Sanare inzichten.

Inhoud
Ouders leren hoe ze een band kunnen opbouwen met hun kind, positief gedrag kunnen uitlokken en emotionele en gedragsproblemen tegen kunnen gaan.

  • Onderwerpen die aan de orde komen zijn:
  • Hoe stel ik grenzen zonder dwingend te zijn?
  • Hoe blijf ik rustig als ik van binnen boosheid voel?
  • Doe ik het wel goed?
  • Hoe zorg ik dat mijn kind even rustig ergens bezig blijft, bijvoorbeeld aan een schooltaak?

Datum en tijd
Start: donderdag 10 juni
Duur: 9.15 - 11.15 uur.

De cursus bestaat uit zes online bijeenkomsten van twee uur

Voor de online cursus is geen speciale kennis of programma nodig. Gemotiveerde Rotterdamse ouders kunnen deelnemen met een laptop, tablet, computer of smartphone.

Aanmelden en meer informatie
Voor informatie en inschrijven kun je terecht op de website van Avant sanare.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl