Interactieve netwerkkaart Huiselijk Geweld beschikbaar

Met wie kun je in Rotterdam Rijnmond samenwerken en hoe bereik je elkaar?  Daarvoor is de Huiselijk Geweld netwerkkaart ontwikkeld. Zodat jij als professional dit erop na kan slaan en er onderling nog beter kan worden samengewerkt rond het thema Huiselijk Geweld.  

Deze netwerkkaart is beschikbaar in de vorm van een interactieve pdf en bestaat uit drie disciplines: advies & onderzoek, juridisch kader en zorg & hulp.

Wanneer je klikt op één van de organisaties in de netwerkkaart, zie je meer informatie, zoals:

  • de expertise van de andere organisaties in de keten;
  • de grenzen van wat een organisatie kan bijdragen;
  • de bevoegdheid en verantwoordelijkheid van een organisatie;
  • de contactgegevens van de professionals en hoe zij te benaderen zijn.

De netwerkkaart is ontwikkeld door de werkgroep HG Leerwerkplaats. Door middel van verschillende leervormen, zoals casusreflecties, wisselen professionals en ervaringsdeskundigen ervaringen uit bij de HG Leerwerkplaats.

Meer informatie?
Werk je bij de gemeente Rotterdam, bekijk dan hier de netwerkkaart. Werk je buiten de gemeente, stuur dan een mail naar contact@hgleerwerkplaats.nl om de netwerkkaart op te vragen. Er wordt gewerkt aan een online platform waar de netwerkkaart en andere tools en informatie binnenkort makkelijk toegankelijk zijn.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl