Nieuwe campagne ‘Wijzer met de meldcode’ geeft handige tips uit de praktijk

Vind jij het ook soms lastig om te werken met de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling? Hoe pakken anderen dat aan? Wat werkt en hoe dan? De nieuwe campagne ‘Wijzer met de meldcode’ belicht 12 vraagstukken met handige tips en aanbevelingen.  Je kan je er nu voor aanmelden.

Waar lopen professionals tegenaan bij het werken met de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling? En wat werkt wel?

Goede voorbeelden
Dat is de afgelopen maanden geïnventariseerd door Augeo Foundation samen met LVAK (vereniging van aandachtsfunctionarissen). Hoe kunnen organisaties belemmeringen wegnemen? Wat kunnen professionals zélf doen? Tips, goede voorbeelden en aanbevelingen uit de praktijk komen aan de orde in de campagne ‘Wijzer met de meldcode’. Ze zijn gebaseerd op ervaringen van professionals.

Aanmelden
Meld je aan voor ‘Wijzer met de meldcode’ via de website van Augeo.

Je ontvangt dan tot juni acht keer een e-mail met daarin een belangrijk meldcode-vraagstuk. Met tips, ervaringen en aanbevelingen uit de praktijk.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl