Opvoedtraining Omgaan met Pubers (online) | 30 mei 2023

Omgaan met Pubers is een cursus waarbij je in 6 online bijeenkomsten meer inzicht krijgt in het gedrag van je puber. Hierdoor weet je waarom een puber zich gedraagt zoals hij/zij doet. Door hier goed mee om te gaan krijg je een gelukkigere puber en een prettigere sfeer in huis.

Waarom Omgaan met Pubers?
Er wordt op een positieve manier ingegaan op de lastige momenten waar ouders van een puber mee te maken kunnen krijgen. De lichamelijke en geestelijke veranderingen in de puberteit, het puberbrein, praten en onderhandelen met de puber en leren grenzen te stellen worden behandeld. Er is ook veel ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere ouders en vaardigheden te oefenen.

Inhoud van de training
Gedurende 6 weken leren ouders/opvoeders over hoe het puberbrein werkt, hoe ze met hun eigen gedrag het gedrag van hun puber kunnen beïnvloeden en wordt er ook geoefend hoe je complimenten geeft, luistert en grenzen stelt.

Meer informatie
De training start op 30 mei 2023. Kijk hier voor een uitgebreidere omschrijving van de onderwerpen per bijeenkomst.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl