20 november: kom naar de 10e editie van de Focusdag

Een dag speciaal voor jou! Doe inspiratie op, wissel ervaringen uit en vergroot jouw netwerk tijdens dé inspiratie- en scholingsdag voor en door professionals in het sociaal domein. Bekijk snel aan welke inspirerende workshops, lezingen of trainingen je kunt deelnemen. 

Speciale editie- gevarieerd programma  
Dit jaar vieren we het jubileum van de Focusdag. Al tien jaar mogen we speciaal voor jou, als professional in het sociaal domein, een inspirerende dag organiseren. Daar staan we dit jaar extra bij stil. Door een gevarieerd programma kun je de dag indelen zoals jij dat wilt. Het kan zijn dat je een training van een hele middag volgt, meerdere lezingen of een combinatie van theater en een workshop. De dag is aan jou!  

Geluk, creëer je samen 
Net zoals ieder jaar is ook dit jaar een thema gekozen. Dit jaar is dat: GELUK. Dat creëer je niet alleen, dat doe je samen. Maar hoe doe je dat dan? En wie of wat heb je daarvoor nodig? En wat betekent geluk eigenlijk voor jou of voor de Rotterdammer? Kies een workshop die voor jou het beste aansluit bij dit thema en pluk jouw geluk.  

Programma 

08.30 uur         Inloop 

09.15 uur         Opening door burgemeester Aboutaleb  

10.45 uur         Pauze en informatiemarkt

11.15 uur         Diverse workshops tot 16.00 uur

12.00 uur         Lunchbuffet en informatiemarkt. Lunchen kan tot 14.00 uur

16.00 uur         Netwerkborrel en informatiemarkt

17.00 uur         Einde Focusdag 

Aanmelden
Deze week zullen vele professionals in het sociaal domein een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Jij waarschijnlijk ook!

Als je de uitnodiging ontvangt, meld je dan snel aan. Vol is namelijk vol. Aanmelden kan door in de uitnodiging op de aanmeldlink te klikken. Kies uit een van de vele workshops, trainingen en lezingen.

Heb je geen uitnodiging ontvangen en wil je er wel graag bij zijn? Stuur dan een e-mail naar focusdag@rotterdam.nl. Is er nog plek, dan ontvang je alsnog een uitnodiging.

Vragen over de Focusdag?
Neem dan contact op met de organisatie van de Focusdag via focusdag@rotterdam.nl

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl