Wat is er te doen?

Wijkbijeenkomst opvoeden (voor moeders in Feijenoord) - Stichting Stimulance

Op maandag 27 november organiseert stichting Stimulance een wijkbijeenkomst over opvoeden (voor moeders in Feijenoord). Onze opvoedambassadeurs verzorgen drie workshops over:

  • Pubertijd: We gaan in gesprek over wat er allemaal verandert in de puberteit, wat dit betekent voor jouw rol als ouder en hoe je kunt communiceren met je puber.
  • Financiële opvoeding: We wisselen ervaringen en praktische tips uit over zakgeld, sparen, lenen en het omgaan met online reclames. Ook kijken we hoe jij en je puber geldzaken kunnen organiseren.
  • Sociale Media: We bespreken de voordelen en uitdagingen van sociale media. We wisselen tips uit over de manier waarop je je kind hierin kunt begeleiden.

Datum: Maandag 27 november 2023
Tijd: van 9.00-12.00 uur
Locatie: Speeltuin de Klimroos; Putsebocht 183, 3073 HH Rotterdam.
Taal: Nederlands en Turks
Aanmelden is niet nodig.
Vragen? Bel of Whatsapp Ayse Gür (06-20004143)

Opvoedcursus Peuter in Zicht in Delfshaven

Peuter in Zicht is een GRATIS opvoedcursus voor ouders met kinderen 1,5 tot 4 jaar. Het programma bestaat uit 4 bijeenkomsten waarin de ouders/opvoeders met elkaar vaardigheden oefenen om hun peuter te steunen, stimuleren en sturen.

Inhoud van de training:
Tijdens de 4 weken van de cursus gaan de ouders, onder begeleiding van een ervaren pedagoog, aan de slag met de thema’s steunen, stimuleren en steunen. Kijk op de website voor een uitgebreide beschrijving van de onderwerpen per bijeenkomst.

Peuter in Zicht start op dinsdag 21 november om 8:30 uur bij Peuterspeelzaal De Dolfijn, Van Duylstraat 18 (Delfshaven)

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl