Een kaartenactie voor iedereen die door ziekte alleen is met de feestdagen

Kaartjes, tekeningen en geknutselde werkjes

Op meerdere inzamelpunten hebben we stapels kaartjes klaarliggen om geschreven te worden. Bezoekers kunnen een lief kaartje schrijven, maar ook geknutselde werkjes en tekeningen langsbrengen. Veel locaties organiseren schrijfmiddagen, nodigen bezoekers uit om een kaartje te schrijven of motiveren bezoekers op een andere manier om mee te doen.

Ook een kaartje sturen?

Heb je ook kaartjes die uitgedeeld kunnen worden? Stuur of breng de kaartjes naar een van de inzamelpunten. Deze vind je via deze pagina.

De actie loopt van 15 november t/m 15 december. Hier wordt ook aangeven waar de kaartjes naartoe kunnen worden gestuurd.

Uitdeellocatie worden

Werk jij in een ziekenhuis, zorghotel of andere zorg instelling waar Rotterdammers zijn tijdens kerst, terwijl ze eigenlijk liever thuis zouden zijn? Meld je dan aan als uitdeellocatie. Dit kan door een mailtje te sturen naar: info@zorgzaam010.nl o.v.v. ‘kaartenactie uitdeellocatie’

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl