De RADAR Jubileum Inclusief Award

Al 40 jaar zet RADAR zich in voor het bestrijden van discriminatie en racisme, en voor gelijke behandeling. Hierin werken zij samen met maatschappelijke partners en gemeenten.

Maar niet alleen RADAR zet zich hiervoor in. Misschien ken je iemand die hart heeft voor de samenleving en zich daarvoor inzet. Een project dat mensen verbindt of misschien ben je zelf wel actief.

Verkiezing

Meld jezelf, een ander of een project aan bij RADAR. Een onafhankelijke jury bekijkt de inzendingen en maakt een keuze. Naast de roem krijgt de winnaar een aanmoedigingsprijs van €3000,-. Voor de tweede en derde plaats is er een prijs van €1000,-. De winnaars worden tijdens een conferentie op dinsdag 6 februari bekendgemaakt.

Hoe werkt het?

Ken jij iemand of een organisatie die zich inzet voor inclusie en diversiteit? Of misschien ben jij dat zelf wel. Laat het RADAR weten via de aanmeldpagina.

Om deel te nemen moet je actief zijn binnen het werkgebied van RADAR.

 

Alle activiteiten in deze nieuwsbrief zijn kosteloos voor deelnemers tenzij anders aangegeven. Input is welkom via nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl