18 februari: webinar Mantelfoon voor professionals

Op donderdag 18 februari 2021 vindt het eerste Mantelfoonwebinar voor professionals plaats. Tijdens dit gratis webinar staat het thema overbelasting bij mantelzorgers centraal en delen we de eerste cijfers van het nieuwe mantelzorgsteunpunt Mantelfoon.

Mantelfoon is sinds 1 mei 2020 hét mantelzorgsteunpunt in Rotterdam. Rotterdammers met een vraag over mantelzorg kunnen 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis terecht bij Mantelfoon voor praktische vragen, een luisterend oor of advies op maat via 0800 - 777 33 33 of via de chat op www.mantelfoon.nl. Mocht u een mantelzorger kennen/spreken kunt u deze dan wijzen op Mantelfoon?

Mantelfoon zoekt actief verbinding met stedelijke partners die ondersteuning bieden aan mantelzorgers en met professionals die in hun dagelijkse werkzaamheden mantelzorgers tegenkomen, om zo een stevig netwerk op te bouwen.

Inhoud webinar

  • Tijdens het webinar gaan we verder in op het aantal overbelaste mantelzorgers en hoe we hier mee omgaan. Verder gaan we in op de onderstaande vragen:
  • Hoeveel telefoontjes krijgt Mantelfoon per week?
  • Wat is de meest gestelde vraag?
  • Hoe lang is Mantelfoon gemiddeld bezig met een casus?

Datum en tijd
Datum:   donderdag 18 februari 2021
Tijd:        14:00 – 16:30 uur

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden. Alsje je vóór 28 januari aanmeldt, krijg je een verassing toegestuurd om te gebruiken tijdens het webinar. Als je je inschrijft, ontvang je begin februari per mail meer informatie over het programma en overige instructies.

Toegangsprijs: gratis

 

Input aanleveren kan via e-mail: nieuwsprofessionalsMO@rotterdam.nl